Sweden.

Tillbaka. Back. Retour. Vuelta. Sverige är minst sagt lite kallare än vad jag minns, och därmed har jag även fått klart för mig att den enda vikingen som existerat i mig tog ocskå semester i soliga Santa Barbara. 25 grader sol lämnade jag bakom mig den dagen jag begav mig hem. 31,5 h senare landade jag i Kalmar, vilken ångest.. Efter att enbart varit hemma i några dagar så står det redan nu klart för mig vart som känns mest hemma, och inte är det i kyliga Sverige. Längtar redan tillbaka till värmen och det påbörjade liv man har skapat sig där..




why you never feel older.

Har passerat åtta händelserika dagar sen jag sist tog mig tid för en uppdatering. Skolan är över, har i allra högsta grad avnjutit varenda lediga minut. Vänner, liten födelsedagsfest, en mindre live konsert, fyllor, bakfyllor, nya bekantskaper, julparad längst state street, kommentaren innan - "You swedes specializing in losing" - segern i beer pong över amerikanarna "It was the alcohol..", spontana roadtripen Santa Barbara - Grand Canyon, Arizona - där jag såg både en solnedgång i öknen, sol upp/nedgång och flög helikopter över Grand Canyon, men också en roadtrip som resulterade i en övernattning i LA för en "divine dinner!" hos två äldre gay män och två söta små taxar i ett underbart, arkitekt ritat hus från 60-talet med öppen spis, väggarna prydda med konst, vin och tända ljus - definitivt bästa kvällen på länge! Har också ätit två, hela TVÅ lussebullar! Lycka kommer utan tvekan i små doser.





With a risk for alcoholism?

Finns inget klokt svar på den frågan när mataffären rear ut vin för 1,99 USD. Var tvungen att fråga expediten om det verkligen stämde "Yes, its correct." Okej, då tar vi tre. Hello last weekend in SB!

RSS 2.0