Amerikanskt valborgsfirande.

Dags för bbq, strand, vänner, vuxendricka, och brännboll!

Jaha.

Då var "Plan C" i rullning. Återstår det bara att vänta och se vad som sker i höst. Humöret och drivet sviker mig lite idag eftersom jag givetvis har gått och dragit på mig en mindre förkylning. Underbart väl vald tidpunkt... just i fan, måste ju söka sommarjobb också.. vilket satans opepp.

Varje dag, varje sekund.

finns inga ord som skulle kunna i närheten beskriva hur mycket jag saknar pontus, börje, och ruth just nu.

4.11.18, Kl. 23.55

Trött, lätt exhausted, totalt omotiverad på mer plugg - Måndag kväll med andra ord. Tänkte runda av med en någorlunda lätt uppdatering om vad jag pysslat med under denna dag och dåvarande helg. För att börja med helgen som var den bästa på länge! Började Torsdags kvällen med födelsedagsfest och hemmafest på Oceano (gatan precis nedanför där vi bor). Fredagen, den underbaraste kvällen, tillbringades på en strand i Goleta och jag fick äntligen experience min första bonfire! Nyckelord: Beerpong, brasa, vin, vänner, nya bekanta, grilla marshmallows, nästan full måne, hav, vågor - you name it, the evening had it. Rekommenderas starkt! Lördagen blev inte lika lyckad men var helt okej med fyra vänner, vin, tända ljus, balkong häng och en snabb visit till Isla Vista, som för övrigt var stendött. Första gången i historien? Eventuellt. Som alla andra helger, oavsett om de nu börjar redan på Torsdagar, så gick det alldeles för snabbt till Måndagen igen och veckans alla måsten. Har idag fått ett quiz i 2D Design, slide test och en midterm i Historia överstökat. Har ungefär 40 sidor att läsa tills imorgon i Historical Furniture men huvudet jobbar inte alls med mig på den punkten just nu. Behöver kamma hem lite sömn egentligen. Insåg att i förra veckan så låg det inte alls så högt på prioriteringslistan. Tror jag sov ungefär 20h totalt på fem dagar när jag grunnar på det.. inte undra på att man ser ut som att man fått en rejäl känga under ögonen osminkad. Så är studentlivet antar jag. However, njuter nu i skrivandes stund istället för fullt av tonerna till ett nytt favoritband, The Growlers, och kan faktiskt spika att jag nuförtiden stöttar Maria Montezamis svenska språk då jag själv numera har problem med att komma på vad ord heter på svenska istället för tvärtom. Good night, peoples.!


Yes! God dammit fucking YES!!

För andra straight A students kanske det inte är någon större bedrift, men.. jag kammade hem 36/40 på min historia uppsats som jag rekordskrev på tre timmar innan deadline! HELL FUCKING YEAH! Känns så jävla sjukt bra. /skrytmåns.

4.12.11

Sitter nu med tröttheten bokstavligt hängandes på mina axlar som en fet padda och väntar på att dra iväg på lektion. Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, mer än till klassrummet 221 eller 220. Har fortfarande inte lärt mig minnas exakt vilket rum det är när jag inte är på språng precis utanför, då vet jag exakt. Klart oväsentligt. Känns lite vemodigt att skolan börjar lida mot sitt slut, cirka enbart sex veckor kvar.. har så mycket att göra och som jag vill se men dock så lite tid. Insåg häromdagen att om det blir att byta destination i höst att det kommer skära i hjärtat litegrann att lämna en plats som man betraktat som ett hem i ett års tid. Alla vänner och alla minnesvärda helger.. vissa dagar önskar man verkligen att man kunde blanda allt bra och leva i den bubblan obekymrat för en tid framöver. Det är ungefär så det känns här vissa gånger - som en riktigt jäkla bra, bekymmersfri bubbla med plugg på toppen. Dåså, klockan slog precis 10.40 och det är dags att ta tag i dagen, har lektioner till kl 21.00 ikväll. Motivera, motivera..

hemlän.... ?

Fick nyss en rejäl släng av hemlängtan. Helt oväntat bara sådär, fruktansvärt otippat och förvirrande när det sker. Saknaden efter djuren är klart värst.. definitivt ett svagt ögonblick.

Herrejävlarifan!

Fyfanders, kunde inte sova på hela natten efter att jag hade läst mailet från CATC. I GOT ACCEPTED! I GOT ACCEPTED! I GOT ACCEPTED! Ah! Då flyttar man förmodligen till Gold Cost, Australien i höst! Se på fan vilken total vändning! Lyckan är total!


Non-smoking Sundays.

Har ju fått för mig att ha en dag i veckan då jag inte röker. Bygger på ett rätt långsiktigt tänkande, men idén är ju då att jag ska gradvis trappa ner och sluta en vacker dag/kväll/natt/på en lunch, whatever whenever.. Brukar klara dom här söndagarna med briljans måste jag våga mig på att säga, men just idag är det lite värre med det. Är lite mer rastlös än vanligt, och när man redan är född rastlös så kan ni ju föreställa er på ett hum hur mycket det kliar i fingrarna av tristess. Har precis skrivit klart ett personligt brev, som då förhoppningsvis ska ge mig ett jobb i sommar så jag kan bada i pengar i höst (dagdröm 320) och så att jag kan köpa mig en skruttig bil och tillbringa massa sightseeing tid i beroende på vart jag nu kommer befinna mig i världen (dagdröm 115) och även kunna jobba lite i höst bredvid studierna (dagdröm 5). Australien tillåter en studerande student att arbeta 20 h/vecka, vilket jag definitivt kommer att utnyttja om jag hamnar där. Fick ett mail av CATC, skolan i Australien, härom dagen och min ansökan är nu inlämnad för bedömning. Sjukt nervöst. Satt tidigare idag och glodde runt på Google och massa andra skolor och alternativ. Denna plan b, plan b, plan b.. jag som inte är någon större fantast av Stockholm, och helst inte Göteborg och Malmö, har tydligen inte alls så många skolor/orter att välja på i Sverige. Hittade en Inredare utbildning i Haparanda på två år. Eh ja.. kanske inte störtsugen på att flytta långt åt fanders på gränsen mellan Norge, Ryssland och Finland. Har dock hittat en skola i Fredriksberg, Danmark, som det lutar lite åt. Tåls att se om den är CSN berättigad eller ej, läste nämligen något skit om att den inte skulle vara det. (?) Det är sannerligen tröttsamt att försöka utbilda sig vissa gånger..


Dret lördag.

Dret - nya favorit ordet.

En tanke som nyss slog mig. Satt inte jag hemma förra lördagen också? Jag tror bestämt det. Men å andra sidan, man är inte arton år och odödlig längre. Sitter nu istället och gungar halvt uttråkat och med alldeles för mycket överskottsenergi i vår fula, beige ikea stol, halv glor slött på Shutter Island som går på tv:n. Funderar på att dra mig tillbaka och glo på film, har ju hört att Beetlejuice tydligen ska kick ass. Stressade tankar om en eller ev flera planer B till hösten infinner sig för jämnan och irriterar mig. Zoom ut, zoom in. Blir att sätta sig med papper och penna imorgon och göra grundliga efterforskningar helt enkelt. Fyfan. Kommer bli en lång, dret tråkig, vuxen hemmakväll..

Vädret som Santa Barbara har levererat över Springbreak har resulterat i lata dagar på stranden.
Underbart relaxing..



RSS 2.0