monday, tuseday, whatever-day..

sova,plugga,sova,plugga,sova,plugga. Då var min inne i den utomordentligt härliga skolrutinen igen. Är redan trött, omotiverade och vill hellre till stranden. Av någon mystisk, frustrerande anledning så skiner alltid solen som bäst de två dagarna då jag har minst tid att ändra hudfärg från vit till brunröd (japp, har levlat upp från tomatröd!) Har bara idag haft en online midterm i historia, lämnat in ett projekt, en study guide och haft en quiz - samtliga i bara 3D Design klassen. På torsdag är det dags för nästa midterm och sen en massa tråk plugg över helgen. Igen. Lyckades dock lite fint zooma ut totalt från gångna helgens plugg så det biter en lite i arslet nu, minst sagt.. underbart. Om 2,5 timme är det dags igen för nästa lektion, basic drafting mellan 17.30-21.30.. efter det midterm plugg. ah, jisses, behöver nog en powernap..

few minutes of spare time.

www.1stdibs.com Hemsida som definitivt är värd några minuter!

http://trevortondro.com/ Inspirerande bilder.

I certainly believe..

att grannar har något sorts form av fest. Jag dock - kör på den gamla visan och drar sista refrängen till sängen. Klockan 1.58, japp! Inte ens red bull/vodka tar död på tröttheten längre. Så är det..

ain´t no sunshine.

Lördag morgon.. ingen sol. Antar att hösten är på ingång även till Santa Barbara. Av någon anledning så har jag gått runt och längtat efter lite mysigt mörker och få bära en fluffig halsduk och mössa. Vem trodde att man skulle sakna mörker och kyla.. Så tog äntligen tag i att beställa en flygbiljett hem igår.

Avgång: 11 December, LAX Kl 16.30
Ankomst: 12 December Heathrow, London Kl 11.45
Avgång: 12 December Heathrow, London Kl 14.10
Ankomst: 12 December Stockholm, Arlanda Kl 17.40

Så vi ses snart! 2 månader, 3 veckor och 4 dagar.

yesterday night.


miss yesterday's memories..

Lite gamla minnen gjorde sig bekanta och har tydligen envist bestämt sig för att stanna kvar en stund... det är ju fan fabulöst att man alltid inser vad man hade när det redan är förlorat ner i en evighets jävla avgrund.. Blind Faih - I can´t find my way home.

Tisdag nöje.

Då var man tillbaka på banan igen med tillgång till internet! Har slagit ihjäl alldeles för många minuter av denna tisdags kväll med att kollat ifatt samtliga avsnitt av Svenska Hollywoodfruar (av alla program..?) Egentligen ett ganska så pinsamt program, men har man lite fritid på kvällsqvisten så har man! Klockan har nu rundat av exakt till 01.00 och jag antar väl att det är lika bra att försöka sova. Endast en lektion imorgon mellan 11.10-12.30 + några lab timmar, förhoppningsvis 3-4 om jag finner motivationen. Ska skriva mer ingående snart när jag får en massa dö tid!
God natt USA, God morgon Sverige!

RSS 2.0