thursday night..

skulle egentligen bara vilja säga hej.

studentliv i en tändsticksask.

historia prov kan dra åt................. fanders. Så tråkiga är dom. However, nu är det iallafall överstökat. Bara en uppsats, design uppgift + lab timmar, design projekt, en study guide, en till midterm att plugga till nästa måndag sen borde man väl ha tid för en aningens Halloween firande.. men realistiskt sett inte.

...

den som hade en massa tid ändå.. fast egentligen så är det väl förhoppningsvis bara det man har framför sig.

monday morning.

http://www.vackertvader.se/santa%20barbara

Kl. 23.35

denna dag.. denna dag. Vart tog den vägen? Inte en susning.. sov av någon anledning till halv ett, får väl dra slutsatsen där att jag förmodligen var skit trött. Sen upp, käkade frukost, fick ett efterlängtat samtal från Sverige och pratade i hela 1 h 12 min! Värmde super mycket och fick verkligen tillbaka lite ny, välbehövlig energi!
Efter det drog jag ner "på stan" och mötte upp några tjejer. Blev fönstershopping, käk på Silvergreens, sen bio och filmen 50/50. Kan väl erkänna att jag fällde fyra tårar.. eller sju. Kom hem lagom till 21.00 och inte en själv var hemmai huset. Underbar, filosofisk tystnad som varade i 10 minuter. Men är inte ett dugg upprörd med lördags sällskapet - snarare skönt att inte vara den enda som sitter hemma och ugglar. Blir att dra iväg på hiking imorgon bitti innan tolvslaget så är väl lite anledningen till att man håller sig lugn + att jag har varit sjukt över festande nu på senaste tiden. Ska avverka en sväng till gymmet på morgonen med är det tänkt. Nä, fan, tröttheten smög sig på nu..

mission complete!


nya favoriterna - hänger i garderoben och står på golvet.

Kl. 17.18

Tänkte uppdatera er med lite allmänt tjöt innan det är dags för sista klassen för dagen, Materials and Installations, mellan 18-21.00. Vilket jag bara sådär i förbi farten kan nämna att jag inte alls är så skitsugen på att tillbringa kvällens goaste timmar i ett klassrum. Har varit strålande solsken varje dag sen i fredags och antagligen ska denna veckan bli superb! Angående helgen så gjore jag inget utöver det vanliga. Var iofs en stund i Carpenteria igår, söndag, på någon Avocado Festival. Kort sagt var väl det rätt mysigt med något live band och en massa hungrig amerikaner. Några i cowboy hattar. Var dock min första vistelse och stranden var super mysig, mycket renare än Santa Barbaras skit strand med glass splitter här och där. Eftersom min beloved kamera blev tappad i sanden och man förtillfället är kamera lös, så är bilderna tagna med en Iphone. Jag är helt hundra nu på att jag gillar inte Iphones, var på vippen att köpa en tidigare men.. nä. Mobilen irriterar mig så håller mig till min gamla samsung tills den ger upp. Dags att göra sig iordning och dra med bussen alldeles strax. Senare ikväll blir det midterm plugg igen och ta död på en timme framför Svenska Hollywoodfruar. Vi hörs säkerligen snart!


sky kissed.

"To look is not that easy as it looks"

Det ös-regnade i morse!
Indian Summer verkar verkligen sjunga på sista versen nu. Skinnjackan fick sig en premiär tur till gymmet runt 19.00 tiden och kolsvart som aldrig den var det. Har minst sagt varit svensk höst här hela dagen med vindar susandes runt alla hörn, och blåser gör det än. Mys! Måste dock införskaffa ett tjockare täcke.. raggsockor vore ett toppen inköp med. Tror det är dags att ta upp de sena luska-runt-i-raggsockor eftermiddagarna. Imorgon är det äntligen helg, ofattbart underbart! Behöver sömn som en död. Kanske inte så konstigt när klockan alltid rundas av till 02.00 varenda kväll.. borde nog bryta mönstret och inta lite sömn. En halvtimme tidigare..

waiting for December.

"A bird doesn´t sing because it has an answer, it sings because it has a song"

Kvällarna är sig lika nu förtiden, tiden flyter ihop i veckorna. Kan knappt förstå att det snart bara är två månader kvar och sen ska jag glatt hem. Måste ju erkänna att jag längtar, kanske är det därför allt flyter ihop så, eftersom jag väntar på December? Regnade härom kvällen, riktigt regnade. Glömt bort hur ljuvligt det låter. Vi umgicks och spelade lite beer pong i duggregnet innan det slog till. Fick mig att tänka på alla gånger man sprungit mellan barerna hemma i duggregn, förbannat de högklackade skorna, förbannat regnet och kylan. Nu vill jag bara ha en anledning till att köpa höstkläder. Lutar det åt att man fått en ny favorit årstid? Nya favoritfärgen är ju faktiskt orange nuförtiden.. Nuförtiden, nuförtiden. Av någon anledning har det aldrig känts mer som ett välbehövligt ord än nu i vokabuläret. Antar att när det känns som om tiden står stilla så gör även det som borde vara lite mer i det förflutna. Mer fokus på framtiden eller vad är det folk brukar ge som råd? Är ju diskutabelt. Kollade lite kvickt på klockan. 23.23 - konstigt nog visste jag exakt vad jag skulle önska mig, och det var bara ett namn. Nat King Cole - Unforgettable.

move your eyes upward.

http://weburbanist.com/2011/07/18/move-over-sistine-15-stunning-modern-ceiling-designs/



RSS 2.0