Summerbreak!

Trodde faski mig aldrig att jag skulle säga det igen, men så är det! Sommarlov! Woho! Är på utomordentligt jävla strålande humör för att snart kommer två av mina vänner trilla in genom dörren och framför oss har vi flera underbara dagar! Är så glad så jag spricker! Och min sista final/slutprov, ett självpoträtt i charcoal, nailade jag rätt bra enligt mig själv. LIFE´S GREAT! Happy times!


19 maj.

Tolv timmar kvar tills jag avslutar min andra termin i Santa Barbara. Bara tolv.. sen back till den svenska verkligheten.. känns bra underligt men efterlängtat.

Dagens mantra.

"Allt händer av en orsak, tänk positivt, allt händer av en orsak, tänk positivt, allt händer av en orsak, tänk positivt.."

...

Skjut mig det här kommer bli en minst sagt tuff vecka och helgens bravader tar ut sin rätt just i denna stund. Har varit vaken sen 4.30 pga att jag är på tok för stressad för att kunna sova.. alla slut prov börjar närma sig och nästa vecka ungefärligt vid denna tid så kommer jag påbörja fyra finals, ett slide test osv utspritt på fyra dagar.. hell yeah. Tur solen skiner!

Tid.

Innan det är dags för lite skönhetssömn och en ny skolvecka så tänkte jag göra något jag inte varken haft tid eller ro med på väldigt, väldigt länge - fortsätta läsa en bok som jag började med på flygresan ner i januari och inte läst sen dess.


RSS 2.0