Me, my blanket and Mr. Boredom.

Har absolut inget vettigt att skriva om. Tråkigaste kvällen på länge. Håller mig hemma och samlar på mig lite vuxen poäng, har varit sanslöst dålig med det de senaste månaderna - skärpning står i kursivt på en kant till nästa termin. Lite smått irriterad på att Spotify som givetvis nu - 12 dagar innan hemfärd - ska komma på att jag inte befinner mig i Sverige. Svordom. Youtubar istället, åtminstone något positivt.. Dagen för övrigt har påmint om väldigt många andra tidigare måndagar i mitt liv. Lugn, alldeles för lång och inte speciellt händelserik. Plus det värsta - imorgon är det tisdag och jag har inte sen barnsben tyckt om tisdagar. Meningslös dag. På fredag däremot så pratas det däremot om att åka till West Hollywood med en, två party bussar och Boulevard 3. Vad sjutton det nu är - Nattklubb, klubb, bar, no clue. Time will tell och jag återkommer med rapporter, dags för sängen här nu. Puss på er!


Thunder only happens when it's raining.

fansjävlaskitihelvetesfan.
Noll motivation idag, noll humör, nollad gällande precis allt. Så jävla segt så jag vet inte vart jag ska ta vägen och om jag ens orkar försöka stå emot. Trots det har jag alltid hatat att erkänna för mig själv när jag verkligen är på väg att ge upp, har väl med stolthet att göra skulle jag starkt misstänka. Fansjävlar, ge mig styrka god damnit!



just realized..

att jag har inte gatt pa bio sen innan sommaren nagon gang (!?)
Insag detta nagra fa minuter efter att jag precis vaknat nar jag fick veta att dagens planer bla ar att ga och se filmen 127 hours. Helt okej for mig, vore gott med lite salta chips med tanke pa gardagens aktivitet...

Har ocksa lovat mig sjalv att se nya Harry Potter filmen nar jag kommer tillbaka till Sweden. Svensk undertext ar efterlangtat och numera en lyxvara.

Los Angeles.

Da spenderas det aterigen en helg i L.A. Firade Thanksgiving for forsta gangen igar, super mysigt, otroligt mycket mat - tank svenskt julbord. Langesen man satt pa en familjemiddag, langtade hem litegrann. Vet exakt redan nu vilka matratter jag ska leva pa i minst tva veckor nar jag kommer hem. Kottbullar, potatis och brunsas. Spaghetti och kottfarssas. Lasagne. Stuvade makaroner och falukorv. Och givetvis - Lussebullar!

Other than that, sa har veckan varit lugn. Registrering for Varen 2011 ar fixad och forhoppningsvis alla papper ocksa. Personalen pa International Office ar ju inte de smartaste direkt, haller tummarna for att slippa komplikationer dar.
Gladjande nyheter ar dock att jag fick alla kurser jag ville ha! Sa kommer lasa fem kurser fran mitt certificate, med andra ord 13 units som kommer gora mig kanon pank.

  • Survey of Interior Design
  • History of Art: Prehistoric - Gothic
  • Fundamentals of Drawing
  • 2D Design - Compistion and Color
  • Historical Furniture
Sa blir att hem och plugga igen all inredning som jag missat det senaste manaderna och jag langtar nagot sa obeskrivligt! Antligen ar det pa gang.

Tanker pa alla er darhemma, saknar er varje dag nu.
Puss och kram!

Santa Barbara 03.13 am

Språkade nyss med en gammal vän via Skype. Insåg hur mycket jag har saknat att prata med den människan och även om samtalet blev kort så var det värt så mycket. När man berörs av känslan av att en vänskap inte har förändrats, då, då är det äkta. Tack för att du finns. Ses snart..


Wednesday.

"Skip a life completely.
Stuff it in a cup.
She said, Money is like us in time,
It lies, but can't stand up.
Down for you is up."

Velvet Underground - Pale Blue Eyes


and I´m right in between.

Reality has stepped over the threshold.

Verkligheten har sannerligen hunnit ikapp. Nya kurser inför nästa termin ska registreras imorgon och om bara 19 dagar beger jag mig ifrån Santa Barbara och hem till Sverige. Nu är det så nära men ändå så långt borta.. Finner få ord för hur kul det faktiskt ska bli att nästa termin få påbörja mitt certificate inom Interior Design. Att jag längtar så jag dör är ett milt uttryck!

Blev även informerad tidigare idag om att det tydligen är 1a advent på söndag. Jul? Har absolut inga som helst julkänslor och även det är något som känns långt bort. Började dock sakna alla där hemma en gnutta mer, längtar ivrigt efter att få träffa familjen, vännerna och djuren. Pyssla lite i ettan, jaga syrrans ungar, ha snöbollskrig..

But until then,
live safe and I´ll see you all soon.
Love.

and here we go.

Om cirka tjugo minuter beger jag mig på en kvick visit till Los Angeles. Känns rätt overkligt att man nu åker till LA, Hollywood som man åkte till Oskarshamn, Linköping för bara några månader sen. But! I´m not complaining..

Mitt liv i ultrarapid.

Överanalyserar, funderar, blir konfunderad - är gällande nuläget tre väldigt bra nyckelord. Senaste dagarna har jag känt mig lite lost, tappad, vilsen, desorienterad, rotlös. Kärt barn har många namn och välkommen tillbaka, ungjävel, har inte saknat dig. Som en typisk reaktion från en tjej gällande beslut så förstorar, komplicerar jag säkerligen upp det till en orimligt, onödig nivå. Men när det handlar om en själv, livet och framtiden så är det väldigt svårt att inte låta bli. Egoistisk, altruism. Oavsett vad beslutet kommer att grundas på så är det tuffaste att det kommer med en livsförändring.


Trying to write an essay, but..


You may..

call me a master of making things complicated regarding the most important things in my life.
Or stupid works too..

---



In restless dreams, I walked alone
Narrow streets of cobblestone
Neath the halo of a street lamp
I turned my collar to the cold and damp
When my eyes were stabbed by the flash
Of a neon light that split the night
And touched the sound of silence

And in the naked light I saw
Ten thousand people, maybe more
People talking without speaking
People hearing without listening
People writing songs that voices
Never share and no one dared
Disturb the sound of silence

"Fools," said I, "You do not know"

Simon and Garfunkel
"The sound of Silence"


Memories to keep,

moments that will last forever.

Klockan är närmare tre på natten och jag trivs som aldrig förr. Jag kan med hjärtat och själen meddela att jag aldrig mer vill hem. Har hittat mitt nu, en framtid som värmer trots livets stundvis, envisa motgångar.


Tiden som har gått sen jag sist skrev har varit minst sagt händelserik, intressant, underbar och fylld med nya intryck. Halloween, Venice, Hollywood, Six Flags och besök av fantastiska vänner har hunnit avverkas.
For now, I´m just a happy camper.


RSS 2.0