..

Sitter just nu och blickar ut över den lilla utsikt jag har över havet. Svårt att forma ord som skulle ge rättvisa till den helt sinnessjukt vackra omgivning jag befinner mig i. Solen står högt på himlen, får allting som kan glittra att skimra tusen gånger mer än vanligt, och ja. Jag kan inte klaga på att livet inte börjar bli - helt jävla underbart.


"Hello low lifers"


Lördag.

I skrivandets stund så ligger jag hemma i min säng, lyssnandes på musik och är nästintill i koma pga sömnbrist efter gårdagens party. Resonerade till slut som så ikväll att det är dags att tjäna in lite vuxenpoäng med att vara hemma en lördag. Även ifall min rastlösa själ får det att klia i hela kroppen, så får det bli, helt enkelt. Sitt, ligg, dö. Kan ju avslöja att jag fortfarande var dragen i morse när jag vaknade vid 10.30, efter att ha fått sova 5,5 timme.. Fruktansvärt onödigt.


Började gårdagen igår, riktigt lyckligt, med en cigg och ett "glas" vin på balkongen. Oslagbar kombination efter en stressig och tråkig vecka. Upptäckte senare på kvällen när tjejerna hade kommit hit, och vi hade placerat oss på balkongen, att det var en underbar fullmåne som lyste som aldrig förr.
Kom då att tänka på dig, och letade efter stjärnor på himlen.
Saknar dig något så otroligt.


Idag har jag inte varit mer aktiv än i form av att jag, tillsammans med tjejerna gick ner till stranden. Aldrig fel att lapa sol dagar som den här! Skulle gissa på att det minst har varit mellan 25-30 plus, strålande sol och varma vindar. Det ultimata vädret, med andra ord. Annars så har jag inte hunnit med särskilt mycket mer idag, än strand, laga mat. I morgon blir det plugg all day long..


Thursday 11.00 pm.

...under tiden grannarna spelar beer pong, och tjoar förtjust på andra sidan vägen, så sitter en annan och försöker vara en flitig student.










Det är det inte kul att vara vuxen alla gånger..


I got the blues.

Jag och bla Rolling Stones som gäller ikväll. Ligger i min säng, och är fullkomligt slut både fysiskt och mentalt. För övrigt, en riktigt skit jobbig dag med vissa guldkanter. Dock färre än vad som behövs för att göra en dag bra. Känner även av lite halsont, huvudvärk, smak av feber, lukt av förkylning i näsan och frossa/värmeslag i perioder. Inte läge för det alls.

Mycket tankar nu, tynger ner något så fruktansvärt. Massa beslut som måste fattas, ingen kunnig att vända mig till och en annan vet varken ut, in, in eller ut. Vad gör jag, hur vet jag att jag gör rätt? Jaha du, se på fan. Antar att det tillhör livet att vara vilsen när man vet vart man vill. Or? Hur lät det på en skala, är rätt knockad nu alltså.. frustrerande. Studierådgivaren jag snackade med idag var inte till någon större hjälp heller, nu när jag tänker efter. "Det var toppen..", said Maria Montezami.

25 grader och sol har Kalifornien bjudit på idag! Dessvärre har jag inte fått vara en av dom lycklig få som hann ta vara på solstrålarna. Plugg, plugg. Men imorgon hoppas jag på mer fritid, skulle behövas, tro mig. Bittert. Hör på mig vad negativ man var ikväll då, positivt tänkande..

Tillägnar en låt till dig, my love. Minnen som får en att le..


Headache.

sover, vaknar, går till skolan, kommer hem från skolan, gör läxor, sover, vaknar, gör läxor, går till skolan, kommer hem från skolan, gör läxor, sover, vaknar, går till skolan.

Jag är dränkt i plugg - all the time. Ingen tid för vila, vänner, promenader eller nöjen i veckorna här inte.

Blundar med öppna ögon och stänger av.

Fantiserar.
Smider planer.
Dagdrömmer.

Har i princip gett sig fan på att.




Fuck it.

nu är det för mycket.

I survived another day in the wilderness.

Precis, får jag väl skriva då. Vaccinerade mig idag. Sprutor, sprutor, dessa skit läskiga sprutor. Trodde jag hade växt ifrån min extrema rädsla angående stick i armen, men icke. Jag grät hysteriskt och fick givetvis panik. Minst sagt. Mycket trevligt, eller snarare lite pinsamt.. Fick efteråt ett schysst plåster med någon gul fågel på, super tufft. "Dont worry, a lot of people react at that way" No shit. Du skulle ju praktiskt taget ta död på mig, kvinna.

För övrigt har jag känt mig super pressad hela dagen. Har överdrivet mycket plugg, och varje ledig stund i veckorna går till att sitta med näsan nertryckt i böckerna. Känner att det sakta men säkert börjar driva mig till vansinne, så imorgon måste jag ut och bara göra något annat. Funderar på att gå rundan jag gick sist (som det finns bilder på från gårdagen) och bara skingra tankarna. Funkar inte att jag går runt här och är skit osocial hundra timmar per dygn. Dags att vidta åtgärder, innan det här kommer sluta med att jag sitter här som en heltidsrökare igen och kedjeröker. Tanken är dock fruktansvärt lockande..

Är trött som få ikväll, och jag har lite extra hemlängtan efter mina små katter. Och min pontus. Även ifall jag inte har varit borta en längre stund, så har det räckt för att få mig att värdera det jag värderade från början ännu högre, samt uppskatta det jag hade tröttnat på. Jag ser fram emot den dagen då jag börjar mitt jullov i Sverige, och anländer med helt nya ögon. Förhoppningsvis ser jag likadant på saker, som jag gör härifrån nu. Livet blir bra mycket vackrare i andra synvinklar och perspektiv. Jämförbart med en kamera, zoomar man tillräckligt och lär sig se, tar sig tid, uppskatta detaljer - då trillar helheten på plats. Man kan inte annat än att gilla det.
God natt, peoples.
Älskar er.

All knows the way, but few actually walk it.



Mmm.

Nerverna är igång och man kan ju inte annat än att älska känslorna av att vara skit nervös och ha panik ångest på en och samma gång. Yes, helt rätt. Idag ska jag vaccinera mig.. I love sprutor, eller hur var det nu? Andas.

Took a walk,

through the "city", and this is what I saw.


A happy person,

are a strong person.

Jag kan vara som mest tacksam när små saker räddar en kväll och bidrar med en känsla av tillfredsställelse.

Ikväll är det så enkelt som att jag har köpt min första inredningstidningen på säkerligen två månader, min efterlängtade växt är äntligen inhandlad och jag lyckades komma in på min spotify. Som jag har saknat musik!
80´s all night long now, baby.




Fredag night, 2.55am.

Ensam i nykter tillstånd..
Befinner mig i vår soffa, i vardagsrummet och är sådär sugen på att sova. Trots att jag innerst inne vet att jag behöver det eftersom jag egentligen är trött. (?) Ja, ni vet.. helgerna är alldeles för korta, precis som vanligt, och veckorna är alldeles för många. Det är helt extremt vad tiden bara springer iväg här! Prick tre månader kvar till hemfärd och jullov. I vilken verklighet hände det?
Saknat Kalmar staden och alla ni där hemma extra mycket ikväll. Eller i ärlighetens namn, så saknar jag er oftare än vad ni tror och vad jag själv är medveten om, skulle jag tro. Med andra ord varje dag, beroende på vad jag gör och i vilka situationer jag befinner mig i. Livets roliga smakar ibland inte lika bra om man inte får dela det med sina egna.
Och givetvis, tänker jag mest på dig.

Yesterday rocked.

Jag är rejält sliten. Dock extremt självförvållat! Blev ju trots allt lite, lite fest igår. Jag som hade tänkt vara nykter på konserten.. men jag är ingen duktig människa och det är nu inte längre inofficellt..
Upp idag vid 6.40 och börja skolan 8.00 am. Förstår inte riktigt ibland varför jag sätter mig i sådana onödigt, jobbiga situationer, men.. det var värt det. Varje minut! Uppdateringen av gårdagen får ske mer i bilder. Men så fruktansvärt bra var Ablerta Cross så det är helt sjukt! Nu ska jag hämta min pizza i ugnen och ladda inför grillpartaj nere på stranden.. mm, mat..


Dead Confederate

Alberta Cross


Tonight, Im taking the night off.


Ikväll vankas det en rock konsert runt hörnet!
Välkommen tillbaka verkligheten med alla dina underbara stunder.

K-- dag.

Laddar om mina batterier...........





Good night song..

Through actions, good people can be discovered.


Jag älskar och saknar dig.

"The secret of life is..

to fall seven times and to get up eight times" Paulo C.



Tisdagen den 7 september.

Skruvade igår ihop den super lilla bokhyllan som inhandlades på Kmarkt kvällen innan. Den agerar nu nattduksbord, skönt med en möbel i ett annars så omöblerat rum. Skorna har jag gått och suktat efter i flera veckor, hittade dom äntligen på rea! 9 dollar högg jag dom för, istället för det ruinerande priset 48 dollar. Dagen till ära kommer ägnas åt massvis med plugg. Noll motivation. Till och med solen sover fortfarande..


Måndagen den 6 september, Labor day.

Igår var vi lediga från skolan. Solen lyste med rätt så stor frånvaro då också, tråkigt nog. Tror nog jag lyckades fånga dimman på bild rätt bra? Ligger som ett tjockt, vitt täcke. Smyger in lite halvt sneaky från havet.. men det hindrade inte oss från att traska ner till state street en sväng där timmarna försvinner snabbare än snabbast.


I have seen visions..

De senaste dagarna som har gått försatte mig i djupa tankar under en kort tid. Kring det mesta. Jag är inte särskilt förtjust i mig själv när jag blir sådan, kniper som en mussla och har säkerligen likheter med en zombie, någon som bara är där. Men förmodligen var det något som behövdes. Jag vaknade upp häromdagen återigen med en beslutsamhet som skulle kunna få mig att tro att jag kan erövra världen. Har fått tillbaka mitt positiva tänkande, hur jag nu lyckades bli så påverkade att jag tappade det från allra första början, har jag inte en aning om? Men nu har jag äntligen en insikt i vilket som kommer bli de smartare dragen och inte.



Herregud!

Jag höll på att dö nyss! Har fastnat med bakdelen i soffan, med engelska läxan i knäet, framför en "Natt på museet 2"! Haha! Hittade inte just den scenen som fick mig att dö av garv, men spola fram till 1:19 i trailern. Säger bara god natt och enjoy!


RSS 2.0