Tvillingens 2011.

Kärlek och vänskap: Har du tankar på förändringar i din kärlek så är det rätt att ta steget under det kommande året. Vill du finna ny kärlek i ditt liv är detta rätt tidpunkt att sätta in stöten. Stjärnorna tror också på att du kommer att resa en hel del och att det kan vara just under en resa som du möter din nya kärlek. Du känner att du är omtyckt och den omtanken gör att du själv sprider mycket av kärleksglädje runt om dig. Kärleken du får hjälper dig att bygga dig starkare och du får allt större självförtroende. Så vill du nytt i kärlek så finns den där rakt framför dig klar att plockas och njutas för att bygga sin framtid tillsammans med dig.
Arbete och ekonomi: Något som har med skola eller undervisning i annan form att göra kan visa sig vara en öppning till framgång. Inom byggnation eller skapande av hemmiljö som heminredning ha du chans och det kan då vara i egen regi. Du har god lycka inom det mesta och genom att lita till dig själv får du det än bättre med ett stabilt kapital. Stjärnorna tror att året innebär förändring men att du ändå känner dig bekväm. Din ekonomi blir stabil och trygg.
Speltips: Vill du testa din vinstchans så är det hästar och hundar som kan ge dig chans till en tjockare börs.
Lyckotal: 2


Såhär funkar tydligen en Tvilling, och det stämmer..

Att få göra upptäcktsfärder i så väl teori som praktik tilltalar dig mycket. Att resa och få upptäcka nya platser är ett måste för dig. Du skaffar dig säkert en lite lyxig och ombonat trygg bostad för dig själv och din familj. Du saknar inte mycket i ditt hem, här finns det mesta av marknadens elegans och du ser även till att du har dyrbarheter runt om dig, även om dessa kanske inte alltid är till nytta för dig. Du är idérik, klar i tanken och verkligt duktig i att lösa även de mest invecklade problem. Du bör helst umgås med personer som kan mer än du, då suger du i dig kunskaper i massor. Eget ansvar är en självklarhet för dig, då du hör till dem som är energisk, duktig och klarar även de svåraste uppgifter själv. Du skapar ibland avundsjuka och du kan få höra irriterande ord om dig själv och det just genom ditt genialiskt enkla sätt att lösa problem och svårigheter som andra inte lyckas med.






Kommentarer
Postat av: Anna

Stämmer precis på dig ju! <3

ska bättra mig på skype, men har legat däckad av en förkylning typ hela veckan. Hoppas allt är bra därborta!

2011-03-05 @ 10:53:29
Postat av: Jessica

Saknar dig! Hoppas du mår bättre snart och att allt är fint hos dig med! Puss!

2011-03-06 @ 01:33:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0